Travfonden - möjlighet till fler att uppleva närheten till häst.

Ansök om en plats i Travskolan via Travfonden här nedan.


För dig som inte har ekonomisk möjlighet att delta på fritidsaktiviteter eller att umgås med hästar, så har du chansen genom Travfonden.
 
Vi har en fantastisk travskola med underbara hästar och duktiga, utbildade lärare och instruktörer. Vi vill tillsammans med travfondens huvudpartner GEAB se fler aktiva på stallbacken och vi vill ge fler möjlighet att umgås med hästar och prova på travsport. Kan vi hjälpa någon till en bättre och roligare vardag så har alla blivit vinnare. 
 
Travfonden är vårt sätt att bidra och ge personer som inte har ekonomisk möjlighet att umgås med hästar en chans att prova på. Mycket pekar på att hästar har en lugnande effekt på oss människor och det vill vi att fler ska få ta del av. Genom att ansöka till en plats i fonden har du möjlighet att få en plats i travskolan utan kostnad. 
 
Start med löpande intag under årets första del, därefter till terminsstart höstterminen som startar upp i september. 
 
Fyll i dina uppgifter nedan och motivera varför du vill att ha en plats i Travfonden. 
 
Varför gör vi detta? 
Vi gör vad vi kan för ett bättre samhälle och bidrar med inkludering i vår vardag. Genom att ge plats till människor i vår Travskola kan vi förhoppningsvis sprida glädje och värme till några. 
 
Vi riktar även ett stort tack till Gotlands Energi (GEAB) som stöttar oss i detta projekt och möjliggör att fler får ta del av vardagen i vår Travskola. 
 
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på telefon 010 - 58 522 43 eller maila på info@visby.travsport.se 
 
 
 

TRAVFONDEN – VISBYTRAVET

Tack för din ansökan till travfonden! Vi återkommer till dig inom kort.

Har du gått på travskola tidigare?


info@visby.travsport.se