Varmt välkommen till V86 på Visbytravet den 2 augusti

Vi ser fram emot onsdagens tävlingar och fortsättningen av STL sommartrav på Visbytravet. Utöver det sportsliga som sker på banan med hästar och kuskar i toppklass från Sveriges alla hörn finns även aktiviteter för båda stora och små. På eventområdet finns hoppborgar, bollkastning, käpphästhoppning, ansiktsmålning med mera. Missa inte heller att besöka våra utställare med bra erbjudande, ATG, Vi är Sporten tältet med roliga tävlingar och massor annat. 


På Drive-in parkeringen finns hamburgare från Smashburger samt Russkiosken med blandad kioskförsäljning. Även smörgåsluckan finns på plats med smörgåsar i olika varianter. 

På gräsytan på publikplats håller JODA till och serverar olika varianter av mat, dryck och fika. Här hittar ni även Gotlands Bryggeri och Härnö Gin.

Det finns bänkar på gräsytorna men ta gärna med egna stolar/filtar att sitta på.

Hålltider 

Entrén öppnar: 15:00

Försäljning mat och dryckestältet: Från 15:00

Första start: kl. 18:30

Ansiktsmålning mellan 16:30- 19:30, hoppborgar, bollkastning & Skattkistan från 16:00. 

Klockan 19:00 har vi stallbacksvisning, samling på publikplats mot stallbacksgrinden. 

Klappa ponny hittar ni på publikplats mot stallbacken, mellan klockan 17-18 samt 19-20.


Vid ankomst

Förköp av personbiljetter gäller då det underlättar när ni kommer till entrén. Barn under 18 går in gratis men förbokas. Boka här.

Vill du ta med dig bilen in behöver du vara på plats i god tid och varje bil kostar 150 kr/bil exklusive personbiljetter. Bilplats betalas på plats med swish eller kort. Vi släpper in cirka 200 bilar och därefter sker all parkering precis utanför entrén. Vi har några platser inne på anläggningen för personer med Parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Alla som kör in betalar 150 kr oavsett plats.

Du kan även boka Buss-& entrébiljett som avgår från Österport kl 16:40, 17:20 samt 18:00. Endast 22 platser per avgång.

 

Vi ses på Visbytravet!
Varmt välkommen!

 

 

cramo-logo.svg