Vi vill göra vårt yttersta för att du som aktiv ska trivas hos oss på Visbytravet, besökare som hemmatränare.

Här listar vi ett antal genvägar för att du som aktiv ska kunna planera ditt besök i förväg.

Kontakt Sportchef: Simon Röcklinger 0704-865585 eller simon@visbytravet.se

Första gången du besöker Visby?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som vill tävla på Visbytravet. Sportkontoret hjälper dig med allt ifrån båtbokning till gästboxplats. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress:

Visbytravet Follingbo Skrubbshagen 104, 621 91 Visby.

Banan är belägen i direkt anslutning till Ica Maxi Visby ( Stallbacksentrén).

Boende:

Ibland medför starttiden en övernattning. På Gotland finns boenden i alla prisklasser. Från Klubbstugan på stallbacken till femstjärniga hotell i Visby Innerstad. Just nu har vi 24 tillgängliga bäddar för övernattning på stallbacken!

Vill du ha hjälp ringer eller mejlar du Sportkontoret. I övrigt rekommenderar vi Destination Gotlands idrottsbokning 0771-223350 som tillhandahåller ett stort antal boendemöjligheter i olika prisnivåer.

Kom ihåg att juli månad är Gotlands absoluta högsäsong och det kan vara bra att boka i god tid. Samtliga biljetter som bokas via Destination Gotlands idrottsresor är om-/avbokningsbara utan kostnad.

Gästboxar:

Samtliga startande vid Visbytravets tävlingar tilldelas en gästbox. Har du någon överenskommelse med någon av stallägarna vänligen meddela oss. Gästboxlistan är anslagen vid Gäststallet.

Mat:

Stallcaféet håller öppet varje tävlingsdag och serverar Dagens lunch samt en grill- & cafémeny.

Värmning:

Stora banan öppnar normalt sett två timmar innan första start vid tävlingar.

Något extra för medresande hästägare?

Vi hjälper gärna till att boka in extra aktiviteter för dina hästägare. Vare sig det gäller ett bord i restaurangen eller ett studiebesök hos en lokal uppfödare.