Gotlands Travamatörklubb

En väldigt hög procent av våra B-tränare på Visbytravet är medlemmar i Amatörklubben
men ännu är det många som inte är medlemmar, varför? När man är medlem så är man också med i B-tränarnas egen Riksorganisation BTR.
BTR:s uppfattning är att det är B-tränarna som är grunden för sporten. BTR finns i alla led från spelare till uppfödare. Genom ditt medlemskap får BTR möjlighet att fortsatt driva och bevaka B-tränarnas intressen i alla sammanhang.


Förmåner som du får genom att bli medlem i din lokala klubb eller genom en direkt-anslutning:

- Medhjälparförsäkring som försäkrar alla dina medhjälpare i stallet. Läs mer på btr.nu

- 12 % på Granngården för dig som företagskund/innehar F-skattsedel, i stort sett hela deras
sortiment. Mer info på btr.nu

- 25 % rabatt på Sveland Hästförsäkringar oavsett hästras. Mer info på btr.nu

Gotlands Travamatörklubb kör varje år Amatörklubbens Pokallopp, Loppet är öppet för Visbylicensierade med B eller K-licens, 2021 med ett förstapris på 35.000 kronor, då vanns loppet av Moa Jakobsson med hästen R.K.Rapida på tiden 14,5 volt, tränare var Anette Ekström från Gävle.

Segerrikaste kusk under tävlingssäsongen på Visby med B eller K-licens som är medlem i Amatörklubben får utöver hederspris ett presentkort på 5.000 kronor. Champion 2021 blev Martin Malmqvist på totalt 7 segrar och inkört 457.800 kronor.

Amatörklubben står även som ansvarig för Montépokalserien som körs med 8-9 deltävlingar. Segraren efter dessa lopp i serien erhåller minnespris samt ett presentkort på 2.500 kronor från klubben om ryttaren är medlem i Amatörklubben. 2021 segrade Moa Jakobsson före Sofia Adolfsson och Jenny Strage.

Vi vill ju gärna anordna intressanta föredrag om möjligt, men det är ni medlemmar som måste komma med förslag då är vi i styrelsen beredda på att tillsammans med travsällskapet försöka anordna detta.

Varje år försöker vi även anordna en travresa till Breeders Crown-finalerna på Eskilstuna i början av november tillsammans med Hästägarföreningen. Dom deltagarna som har varit med under åren har varit mycket tacksamma och positiva till den här resan, vi hoppas naturligtvis att ännu fler vill följa med till ett mycket skäligt pris.

Har du några frågor så kontakta gärna någon av oss i styrelsen.

Välkommen till Gotlands Travamatörklubb

 

Styrelsen i Gotlands Travamatörklubb

Ordförande
Claes-Göran Svensson
Telefon: 070 - 820 09 75
claesg.svensson@gmail.com

Kassör
Per Lindström
Telefon: 070 - 550 4870
p.s.lindstrom@telia.com

Sekreterare
Ingela Malmqvist
Telefon: 070 - 655 8199

Ledamot
Johan Franzén
Telefon: 076 - 947 4764


info@visbytravet.se