Just Nu - Nyhetsbrev från Visbytravet 5 mars 2021

Hej travvänner!
Veckorna rullar på och det är vår i sikte, härligt. Banan ser ut att må väldigt bra och vi ser en allt större nyttjandegrad på anläggningen, även det är ett gott vårtecken.


Boka in gemensam städdag

Lördagen den 10 april mellan klockan 9-12 så skulle vi vilja att samtliga städar runt sina stallar och vi övriga städar och plockar på övriga delar på anläggningen. Vi avslutar med kaffe och grillad korv utanför Sportkontoret.
Välkomna!

Hemmalaget

Ottilia Fri – Startade på Solvalla i onsdags och gjorde ett riktigt bra lopp och var så när på att fånga in vinnande Sascha Kemp i de sista stegen. Nya fina startpoäng, fortsatt form och 30.000 kr in på kontot.

På måndag startar Emma Gran sin Dreamboy A.F på Färjestad, och hon sitter själv i sulkyn. På onsdag startar Johanna Nordenankars Genie Am i ett V86-lopp på Solvalla, kusk är Victor Rosleff. Vi önskar båda ekipagen stort lycka till!

Instagram-utmaningen

Middag för 2 pers i potten! Lägg upp fyra bilder på Instagram och använd Hashtag (#)visbytravet så är du med och tävlar om vinsten. Utmaningen pågår under hela mars och vinnaren koras den 1 april. 
Lycka till!

Sportlovskul

I skrivande stund pågår Sportlovskul på Travskolan, vi har haft ett stort antal barn under veckan som fått pyssla i stallet, sela och köra mm. Övertygad om att ett flertal kommer att dyka upp igen i verksamheten framåt. Radio Gotland direktsände i torsdags vid ca 10:20 för den som vill lyssna https://sverigesradio.se/avsnitt/1666393
Tack för bra jobb alla våra duktiga ledare!

Projeketet Till Start

Påminner om att anmäla er till projektet. Läs mer och anmäl er på: https://www.visbytravet.se/ts Det finns ett fåtal platser kvar.

Veckans hyllning

Går till vår travskoleansvarige Jeanettte Elm Wahlstam som på ett så bra och strukturerat sett styrt upp sportlovskul för våra skolbarn på Gotland. Därmed även gett många barn möjlighet till en riktigt kul dag på Visbytravet genom att umgås med hästar, träffa nya kompisar och även fått en nypa frisk luft. En riktigt bra insats så stort tack för det. 


Vi avslutar med lördagens lir

Veckans drag: M.T Oskar, nr 7 i avd 5, uppfräschad och iordningställd inför uppgiften till sådär 5%, korsdrag!  bästa spiken Lyckans cash i avd 2, nr 5, gör hon om prestationen från senast är hon ensam på plan!
Lycka till!

 

Trevlig helg önskar vännerna på Sportkontoret

Publicerad fredag 5 mars 2021. info@visby.travsport.se