nicco

Niccolo Oak

Varmblodstravare
Valack
f. 2009

Nicco är ny i travskolans ägo från och med hösten 2016. Han var Gotlands rikshäst 2012 och har fram till nu varit i träning hos Henrik Hoffman, en av Visbytravets proffstränare. Nicco är en charmig kille som gillar kompisar och alltid är snäll och gillar att jobba.

krosa

Grinds Krösa-Maja

Gotlandsruss
Sto
f. 2011

Krösa-Maja är inlånad till travskolan på prov. Hon gillar att vara med på olika aktiviteter och älskar barn. Krösa-Maja är den som bestämmer i hagen, men vill ändå att alla ska vara med och finnas i närheten.

aliz

Aliz

Gotlandsruss
Sto
f. 2012

Aliz är nyss fyllda fem år, men en väldigt klok och trygg tjej. Hon älskar att bli borstad och njuter till fullo varje gång. I hagen är hon vän med alla och delar gärna med sig av sitt hö. Hon har bara provat på karriären som travhäst, så hon har mycket att utveckla och lära sig på tävlingsbanan.

axa

Allgunnens Axa

Shetlandsponny
Sto
f. 2002

Axa är 12 år gammal, en dam med stor mage och korta ben. Men dessa trumpinnar till ben ska man inte låta sig luras av! Det bästa hon vet är att springa, och hon har tävlat både i sulky- och montélopp med bra resultat. Hon är alltid samarbetsvillig och glad, men trots det måste man vara på sin vakt så hon inte springer om de andra hästarna när man kör eller rider, Axa älskar att vara först! 

Kommande travdagar

Evenemang Datum Tid
Välgörenhetstravet - Hjälp oss att hjälpa!

Visbytravet startar i år, 2019, ett samarbete med Assistanshund – Vägen till ett liv & Summer Kidz. Kvällen den 25 juli arrangeras ett välgörenhetstrav till förmån för barn som lider av psykisk ohälsa.

Så ta nu med alla du känner till travet. För varje besökare skänker våra sponsorer 1,2 eller 5 kronor till projektet.

Läs mer på www.välgörenhetstravet.se

2019-07-25 17:00 - 22:00
Sommarkväll på Travet

Varmt välkommen till högsäsongens final.

En sommarkväll på travet är alltid något extra.

2019-08-01 17:00 - 21:30
Se alla evenemang

Båtbokning

Här kan du boka båtbiljett för dig och ditt ekipage.

Klicka här

Herculez

Shetlandsponny
Valack
f. 1996

Herculez ägs sedan 2012 av travskolan, men har jobbat många år som travskolehäst. Han är en pigg och glad ponny med glimten i ögat.