Kommer Leo Hoffmans första tränarseger imorgon?

Visbytravets championtränare Henrik Hoffman alltid aktuell när man letar roliga streck på spelkupongerna, morgondagens lunchtävlingar med V4 och V5 är inget undantag och han ger sina tankar på stallets chanser.


Caddie No More (V4-2) blev för het sist efter alla omstarter och det känns på så sätt bättre att det är bilstart den här gången. Vi satte på ett par goggles senast men hästen blev för het på dessa så vi kommer ta bort dem till denna gång och sätter istället på ett norskt huvudlag, den korta distansen passar bra och jag tycker att hon är ett hett platsbud.

Mistelns Zudersand (V4-2) har en hyfsat bra form men står för tufft in i loppet med bakspår på kort distans, vi hopas på en finare peng.

Return Of Bols (V4-3) har gjort tre lopp för oss på ett riktigt bra sätt. Han har varit borta ett tag nu från tävlandet då han har haft problem i munnen som vi har fixat till. Nu gör han debut på 2620m så det blir såklart spännande, samtidigt har han ett bra läge med innerspår och jag tror på att han ska kunna vara med om en platspeng.

Emelie Sisu (V4-4) är en jättefin märr som fått utvändiga resor de senaste loppen. På förhand ser det bra ut med bara tre hästar på volten med en offensiv Claes Sjöström i sulkyn kan vi förhoppningsvis nå ledningen för där tror jag att hon blir svårslagen, jag ser henne som stallets bästa vinstchans.

Princess Cristal (V4-4) har varit ifrån ett tag och fick nu ett svårt läge med bakspår på tillägg, vi hoppas på peng.

Miss Youniverse (V5-3) gjorde det första riktiga loppet för oss efter att galopperat de tidigare starterna, hon fick ett fint lopp då och öppnade 14,5 de första 500m. Det känns som att hon har gått framåt med det loppet och ska bli spännande att få se imorgon.

Youngblood (V5-5) har inte startat på elva månader och han tyckte att han skulle få ta ut sin pension efter fjolårssäsongen. Det är min son Leo som har fått igång honom igen och han är den enda som tränar honom hemma. Det är helt och hållet hans förtjänst att vi kan starta hästen och vi hoppas på slant.

Publicerad måndag 31 augusti 2020. info@visby.travsport.se