”Hoppas att han ska vara på tårna”

Hans Karlsson startar flertalet intressanta chanser.


Lopp 1: 6 Ove har precis kommit in efter ett jobb och kändes förjävligt bra. Han är lite lynnig Ove men jag hoppas att han ska vara på tårna och bli lite modig i konkurrensen. Modet är avgörande för om han ska vinna eller ej. Mycket bra chans.

Lopp 2: 2 B.B.S.Lezzy har haft otur flera gånger på slutet. Senast blev det lite trångt efter start. Vi är väldigt nöjda och det är nog vårt starkaste kort.

Lopp 5: 9 President Bubbel döptes i samband med nån champagnefest. Han är bara fyra år och gjorde det riktigt bra ifjol. Bör gå felfritt den här gången. Söker formen men skulle kunna vinna ändå.

Lopp 6: 8 Makin Magic är jävligt kapabel men har ohyggligt svårt att gå felfritt. En bra häst med knepig aktion. Känns osäkert även denna gång men går han felfritt är han en vinstchans.

Lopp 7: 3 Real Doc är lite av en felanmälan. Jag trodde inte att det skulle bli så hårt emot. Jag hoppas på en fjärdeplats då jag tycker att han är en hel klass sämre än de tre bästa i fältet.

Lopp 8: 4 Paulina Fri galopperade oväntat bakom bilen senast men gick fruktansvärt fort efter galopp. Kan nog vara bland dem tre.

Hur summerar du chanserna?

  • Bäst i sin klass är B.B.S Lezzy men Ove är nog bästa vinstchansen.

Publicerad torsdag 23 april 2020. info@visby.travsport.se