Resa och boende


RESA

För att ta sig till Gotland från fastlandet finns det båt med Destination Gotland eller flyg.

Boka Flyg med Amapola

Få hjälp med båtbokning här


Vill du ha hjälp med båtbokning fyller du i formuläret i länken ovan. Önskar du hjälp finns vi tillgängliga på mail info@visbytravet.se eller på telefon 0704 - 86 55 84 klockan 9-12 måndag - torsdag.

Det går även bra att boka båten själv på Destination Gotlands hemsida.

BOENDE

Vi kan i samband med tävlingsdagar erbjuda alternativ för enklare övernattning på Visbytravet. Standarden är våningssängar med tillgång till gemensam dusch, toalett samt kök. 

Vi har tre bokningsbara rum med två till fyra sängplatser i vardera rum. Rummen är utrustade med täcken och kuddar men önskar du service med lakan ska detta anges vid bokning.

Bokning sker via mail på info@visbytravet.se.

Pris: (4-bäddar) 500 kronor rum/natt erläggs via swish senast dagen före nyttjandet. Priset är detsamma oavsett om en eller fyra sängar nyttjas.

Swishnummer för betalning: 123 315 80 78.

Sedan flera år kan du även boka Russtravklubbens stuga. Bokning sker enligt samma rutin som ovan. I Russtugan finns två fyrbäddsrum samt kök och samlingslokal.
Pris per rum i russtugan: 400 kronor per natt.
Sammantaget finns därmed 24 ordinarie bäddar på stallbacken och det har aldrig varit så enkelt att resa till Gotland för att tävla på Visbytravet.

Önskar du boende med hotellstandard finns ett stort utbud i Visby men tänk på att V.26 – V.32 är Gotlands absoluta högsäsong. Det kan därav vara klokt att försöka att boka i god tid.


Hjärtligt välkommen till oss på Visbytravet!

 

 

 

 


info@visbytravet.se

;