Meddelande från Gotlands Travamatörklubb 2021

Alla som innehar B-tränarlicens vid Visbytravet borde väl vara medlem i Gotlands Travamatörklubb?  
Frågan är om man har råd att inte vara medlem i Amatörklubben och B-tränarnas egen
Riksorganisation BTR?


Vad får man då för medlemsavgiften på endast 250 kronor/år?

* Medlemskap i vår riksorganisation BTR som arbetar för att tillvarata alla B-tränares intressen. BTR arbetar för Demokratisering av travsporten, Kostnadsutveckling (bl.a. vill nu skatteverket ta bort momsavdraget för den som innehar F-skattsedel) detta arbetar Svensk Travsport och samtliga Riksorganisationer hårt med att stoppa, Licensfrågor, Tränings/Tävlingsmöjligheter.

* Medhjälparförsäkring: BTR har en försäkring hos IF där den person som hjälper dig i stallet är olycksfallsförsäkrad. Försäkringen är inte knuten till någon särskild person utan oavsett vem som hjälper dig i stallet så är denna försäkrad om du är medlem i någon lokalklubb knuten till BTR. Denna försäkring betalas helt av BTR, kontaktperson är Magnus Karlsson om olyckan skulle vara framme. Hans kontaktuppgifter hittar du på www.btr.nu

* Rabatt på Granngården, om du är momsregistrerad får du 12 % rabatt på i stort sett allt Granngården har att erbjuda. En särskild ansökningsblankett som man måste fylla i finns på BTR:s hemsida www.btr.nu

* SVELAND erbjuder 25 % rabatt på sina hästförsäkringar om du är med i föreningen, oavsett vilken hästras du äger. Kontaktperson på BTR:s hemsida.

* Försäkring i AGRIA, vi har ett sponsoravtal med AGRIA där alla B-tränare vid Visbytravet som är medlem i klubben har försäkringen AGRIA Incident. (läs mer om denna försäkring på AGRIA:s hemsida.)

Som medlem i klubben har du dessutom rabatt på aktiviteter som Amatörklubben och Hästägarföreningen anordnar. 

Betala in ditt medlemskap på 250 kronor till Gotlands Travamatörklubbs
bankkonto: 5127-2680
. (Länsförsäkringar)

OBS: Glöm ej ange ditt namn och adress vid inbetalningen, gärna din mailadress också.

Välkommen som medlem i Gotlands Travamatörklubb

Claes-Göran Svensson
Ordförande
claesg.svensson@gmail.com

Publicerad måndag 20 september 2021. info@visby.travsport.se