Gotlands Travamatörklubb

Gotlands Travamatörklubb är en av Sveriges populäraste brukar vi skryta med. Det grundar vi på det faktum att en väldigt hög procent av licensinnehavarna på ön är medlemmar i Amatörklubben. 2018 hade vi hela 92 medlemmar och det är som alla förstår en mycket hög siffra med tanke på att Visbytravet är en av landets minsta travbanor och dessa siffror är vi stolta över. Vi är dock inte nöjda med det utan är ständigt på jakt efter de som ännu inte är anslutna. Fördelarna med att vara med i klubben är många och till er som inte är med i vårt gäng ännu eller känner någon som ni tycker borde vara det kommer här några exempel på vad man får för medlemsavgiften.

• Automatiskt medlemskap i B-Tränarnas Riksförbund (BTR).
• Nyhetsbrev från BTR om du anger din mailadress.
* Från och med 2017 har BTR tecknat avtal med IF om en medhjälparförsäkring där BTR går in och betalar hela kostnaden för denna.
Detta innebär att: är en B-tränare medlem i den lokala klubben så har han eller hon automatiskt en olycksfallsförsäkring för den person som hjälper till i stallet,
denna försäkring är inte personlig utan oavsett vem som hjälper till i travverksamheten är försäkrad genom IF. Denna försäkring är mycket bra att ha om man har någon som kommer på kvällar eller helger och hjälper till eller om man är bortrest och man måste fråga någon bekant att sköta stallet.
Skall man teckna denna försäkring själv som B-tränare kostar den 444 kronor / år och då är den riktad till en speciell person.
• Anrika Amatörpokalen delas endast ut till dig med B, D eller F-licens på Visbytravet och som blivit medlem i Amatörklubben senast 15 april 2019.
2019 års Amatörpokal kommer att köras torsdagen den 18 juli med ett förstapris på 40 000 kronor. 2018 års Amatörpokal som kördes den 19 juli vanns av Neng Wanlayaphol med den proffstränade Kalmarhästen Isi Band ett  Stort Grattis från Amatörklubben till Neng Wanlayaphol.
• Samma regler gäller för de som vill vara med och rida om Amatörklubbens Montépokal, medlemskap i amatörklubben senast den 15 april. Montépokalen 2018 reds som vanligt i en serie där åtta montélopp ingick. Även ryttare från fastlandet kan vara med i loppen men däremot kan dom inte vinna pokalen samt det presentkort på 2 500 kronor som vinnande ryttare får om man inte är medlem i Gotlands Travamatörklubb. 2018 års Montépokal vanns av Sofia Blixt.
• Förtur att ta del av våra populära föredrag och följa med på studiebesök vi gör. Oftast är dessa studiebesök kraftigt subventionerade.
Mycket populär är vår gemensamma resa tillsammans med Hästägarföreningen till Breeders Crown-finalerna på Sundbyholms Travbana i november. 2018 var vi hela 35 personer med på den här fantastiska resa.
• Bättre möjlighet att påverka framtidens amatörsport på Gotland.

Vi i styrelsen har möten en gång i månaden, oftast hålls dessa möten på sekretariatet.
Vid våra styrelsemöten går vi igenom vad som hänt både centralt och lokalt, viktiga frågor tas upp och förs i möjligaste mån vidare till Travsällskapets styrelse att beakta och besvara.
Har ni medlemmar synpunkter eller frågor om verksamheten på Skrubbs? Tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen så skall vi i möjligaste mån försöka besvara era frågor eller ta upp era synpunkter på våra möten. För att inga missuppfattningar skall ske eller konstiga rykten uppstå på stallbacken är det bättre att man går direkt till dom ansvariga med sina frågor.

Nu vet Du lite mer om oss och vi vill gärna se mer av Dig.

Bli medlem genom att sätta in 250 kronor på bankgiro: 5127-2680 (Länsförsäkringar).

Välkommen med frågor till någon av oss i styrelsen.

 

Styrelsen i Gotlands Travamatörklubb
Ordförande: Claes-Göran Svensson. Tfn: 070-820 09 75, 0498-300 81
E post till Claes-Göran

Vice Ordförande: Anders Nyström. Tfn: 070-547 6399
E post till Anders

Kassör: Per Lindström. Tfn: 070-550 4870
E post till Per

Sekreterare: Ingela Malmqvist. Tfn: 070-655 8199

Ledamot: Lillemor Edbladh. Tfn: 076-765 4161
E-post till Lillemor

Ledamot: Johan Franzén. Tfn: 076-947 4764

Kommande travdagar

Evenemang Datum Tid
Damdagen med Supertisdag och V64

Damdagen har lång tradition och är ett mycket uppskattat årligt inslag på Visbytravet. Fastighetsbyrån bjuder alla damer på Fri entré och tävlingarna bjuder på Supertisdag med V64-spel.

Din Biljett köper Du Här.

2019-06-18 18:00 - 22:00
Amerikansk Afton på Travet

En temakväll där allt från loppens distanser till matupplevelsen och publikupplevelserna går i Amerikanskt tecken.

Din biljett köper du på här.

2019-06-27 18:00 - 22:00
Se alla evenemang

Båtbokning

Här kan du boka båtbiljett för dig och ditt ekipage.

Klicka här