Bli medlem i Gotlands Travsällskap


Att bli medlem i Gotlands Travsällskap kostar 500 kronor per år. 

I ditt medlemskap ingår fri entré samtliga tävlingsdagar – värde 900 kronor. Dessutom lägger vi nu till förmånen att få programmet hemskickat samtliga tävlingsdagar – värde 384 kronor. (Totalt värde 1284 kronor).

Gotlands Travsällskap är en öppen förening där alla travintresserade är välkomna att bli medlemmar. Var med och påverka Visbytravets framtid genom att bli medlem i Gotlands Travsällskap.

Du blir medlem genom att betala in 500 kronor på Bankgiro 490-7853. Ange på inbetalningen ditt för- och efternamn. Skicka sedan ett mail till info@visbytravet.se med namn, adress, personnummer, mailadress samt mobilnummer.

För den som inte vill bli medlem men som ändå vill få programmet hemskickat erbjuder vi en programprenumeration för 300 kronor per år. Du får till samtliga tävlingsdagar programmet hemskickat. Du anmäler dig genom att betala in 300 kronor på Bankgiro 490-7853. Ange på inbetalningen ditt för- och efternamn. Skicka sedan ett mail till info@visbytravet.se med namn, adress, samt mailadress (skriv att det avser programprenumeration).


info@visbytravet.se