SMÄLLFINA SUPER NICE INLEDDE LUNCHEN

Säsongens första lunchtävlingar bjöd på ett blandat väder, även om plusgraderna fanns med oss under hela dagen! Åtta lopp kördes där hälften slutade med hemmaseger.


Först ut att vinna var Super Nice som visade toppform! Med 700 kvar till mål så styrde Stefan Persson på i spåren och log som en sol i vinnarcirkeln efter en rejäl 1.10-avslutning! Sten O Jansson tränar.

Martin Malmqvist körde in en ny seger med You're All I Need, tränad av Amanda Karlsson! Senast blev det ett lopp bakifrån, nu kom segern från ledningen där man går i mål på en bra tid.

Lunchen bjöd även på ett nyförvärv som fick ta en omväg till stallbacken via vinnarcirkeln! Loppet blev utdraget vilket passade nykomlingen Lucky Lane som var överlägsen för Claes Sjöström! Fredrik Gränefjord tränar.

Även i den lägsta klassen blev det seger. Manne Margunn lyckades att hålla upp ledningen i sin andra start i karriären, där det höll sig till seger! Mikael Stjernström körde åt tränare Gunnar Hermansson.

I övrigt så var det gästande Anders Zackrisson som ställde sig i fokus, Kalmartränaren skrällde dubbelt och gjorde att lunchens dubbelspel gick över 1000 gånger pengarna! Segrarna togs med egentränade Västerbo Lookhigh och Maria T Karlsson-tränade Gabriel Avenue.

Grattis även till Tim Lorentzon som tog sin första seger i kuskkarriären genom R.K.Bumblebee (Maria T Karlsson). Kalmarseger blev det även från Nice Run och Victor Rosleff (Dan Ottosson).

 

Till helgen kör vi ponnytrav, därefter inleder vi våra kvällstävlingar den 16/5. Välkomna tillbaka och tack för en härlig lunch!

Foto: Hastkrafter.nu

Publicerad tisdag 30 april 2024. info@visby.travsport.se