Foto: Hastkrafter.nu

FYRA SOLIGA HEMMASEGRAR!

Lunchtävlingarna är tillbaka och det firade vi med fyra hemmavinnare under torsdagen!


Först till vinnarcirkeln var Rosie Raz, som ännu en gång gör en fin prestation! På upploppet kunde Tjelvar Anderssons sto avgöra relativt säkert med sin ständiga kusk Micael Stjernström.
 
Mistelns Famous höll för favoritskapet i det andra loppet! De var många som gjorde upp om segern, där Henrik Hoffman-hästen avgjorde via spåren. Claes Sjöström måttade in hästen till seger!
 
Terese Ahrlings ständiga kämpe, Boundless, blev även han en vinnare! Efter många pallplatser så gjorde han en ny tapper insats som gav full utdelning med Zeb Jonasson i sulkyn! Zeb Jonasson tog dessutom en dubbel med hemmahästarna! Tillsammans med Danubio As som tränas och ägs av Johanna Nordenankar blev det en ny seger, där duon är obesegrade tillsammans!
 
Även Micael Stjernström segrade dubbelt. Förutom Rosie Raz så blev det seger med Arn Hammering för Thomas Jonssons stall. Samma stall tog dessutom en montédubbel efter att Hero Band segrat med Viktoria Berntsson före Bugatti Veyron och Sofia Blixt!
 
Dubbelseger även för Oskar Kylin-Blom som körde in Krispy Cream Sisu och In Face Smart till vinst. Det blev även seger för bröderna Stefan och Håkan K Persson, det genom nyförvärvet Herman Hazelaar!
Tack för den här lunchen och välkomna tillbaka till årets sista kvällstrav!
 
Den 24:e augusti har vi bartömning för de vuxna och hoppborg för de små.
24 augusti - Första start kl 17.40, välkomna!
Foto: Hastkrafter.nu

Publicerad fredag 18 augusti 2023. info@visby.travsport.se