Information från Gotlands Travsällskap

Styrelsen i Gotlands Travsällskap har utsett Mats Hedqvist, Visby till ny Travbanechef för Visbytravet, med tillträde 1 september. Han ersätter nuvarande Travbanechef Mikael Ogestad som då börjar sin nya tjänst som klubbchef på När Golfklubb.


Jag är mycket stolt över att kunna presentera Mats Hedqvist. Han har rätt ledaregenskaper och kompetens för att fortsätta utveckla Visbytravet i den inriktning styrelsen har för verksamheten. Med en bred bakgrund inom hästsporten och med ett stort kontaktnät på Gotland, är han rätt person att leda Visbytravet framåt, säger Niklas Johansson, ordförande Gotlands Travsällskap.

Mats Hedqvist har varit fastighetsmäklare på Gotlands sedan slutet av 1990-talet. Han har drivit och utvecklat ”Fastighetsbyrån Gotland” de senaste 20 åren. Mats har en lång hästerfarenhet och har genom åren ägt flera travhästar. Idag är familjen stallägare på Visbytravet med fokus på ponnytrav.

Jag är glad och förväntansfull över att börja arbeta tillsammans med vår fantastiska personal/ funktionärer. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla Visbytravets fina verksamhet, säger Mats och fortsätter; Min vision är att alla skall känna sig välkomna och sedda på Visbytravet, alldeles oavsett om man idag är aktiv som hemmatränare, hitresande tävlande eller besökande. Jag vill att fler skall få chansen att upptäcka sporten och gemenskapen, med hästen i fokus. Kan vi dessutom rekrytera fler tränare till Visbytravet vore det pricken över i.

Vi ses på Visbytravet!

 

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Johansson        
Tel: 070 288 08 42    

                                                                

Mats Hedqvist
Tel: 070 744 80 40

Publicerad fredag 22 juli 2022. info@visby.travsport.se