Vi söker en driftig och engagerad Travbanechef!

Som Travbanechef på Visbytravet arbetar du tillsammans med styrelsen för att nå visionen att Visbytravet ska ligga i framkant inom ”Svensk Travsport”, genom att innovativt utveckla Sporten, Travskolan och Publikupplevelsen.


Du har det yttersta ansvaret för verksamheten och årshjulet inom våra 5 huvudområden; Anläggningen, Sport & Tävlingsverksamheten, Publik & Restauranger, Marknadsförsäljning & Aktiviteter och Travskolan/ Utbildning.

Det innebär att verksamheten följer planering, budget och mål som styrelsen har beslutat, samt att löpande arbeta med att utveckla anläggningen, verksamheten och personalen.

Travbanechefen har personalansvaret och arbetsmiljöansvaret för både tjänstemän/kollektivanställda och tävlingspersonal på Visbytravet, ansvaret omfattar rekrytering, utbildning, kompetensutveckling, delegering till funktions-/gruppansvariga, arbetsplanering och övriga förekommande personalfrågor.

I rollen ingår det även att vara VD för AB Gotlands Hästsportfält, bolaget äger markområdet där travbanan ligger.

Vi söker en driftig ledare med öga för kvalité, helheten och service/upplevelsen. Du kommer att fortsätta Visbytravets utvecklingsresa tillsammans med ett engagerat team, du leder våra olika team och rapporterar till Styrelsen.

Vi ser att du har erfarenhet från liknande roller, samt att du har ett sinne för ekonomi och vet hur du kan skapa lönsamhet och goda resultat för verksamheten. Du har ett lokalt nätverk där du har kontakter som kan vara med och skapa succé tillsammans med Visbytravet. Har du travbakgrund eller kunskap om trav så är det ett extra plus!

Du drivs av prestigelöshet, samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägarskap för verksamheten, vi sätter stort värde på våra aktiva, gäster, partners och funktionärer - Alltid och varje gång!

I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär. Har du frågor så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon på telefon 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast den 16 maj 2022!

Publicerad tisdag 26 april 2022. info@visby.travsport.se