Ny licensansvarig på Visbytravet

Visbytravet har anställt Johanna Nordenankar som ny licensansvarig efter Fanny Carlsson.


Johanna är utbildad företagsekonom vid Napier University i Edinburgh men är uppväxt med och har arbetat med hästar hela sitt liv. Hon har kört flera hundra ponnylopp som ung och vann bland annat Ponnytrav-Kriteriet Kat B.

Hon driver idag en egen hästgård med ridskola och erbjuder både turridningar och privtlektioner. Ridskolan med 20-talet elever håller hon hemma på gården Haltarve i Lokrume.

Johanna är B-tränare och har körlicens. Hon har för dagen 5 hästar i träning och några unghästar på väg in på listan.

Johanna ser fram emot att börja jobba för Visbytravet med licensutbildningar och att få fler att vilja ta licens och hjälpa dem hela vägen.

- Det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla travsporten på Gotland och i Sverige. Att göra det möjligt för fler att ta licens och få vara med och lära ut är något jag ser fram emot mycket.

Vill du komma i kontakt med Johanna eller har du frågor/funderingar gällande licens eller vill boka plats på höstens utbildningar kontakta Johanna på mail  licens@visby.travsport.se

Från och med den 13 november drar vi igång med provlopp och kör så länge vädret och underlaget tillåter. Mer info kommer. 

Publicerad måndag 1 november 2021. info@visby.travsport.se