Travbanechef anställd!

Styrelsen i Gotlands Travsällskap har utsett Mikael Ogestad till ny Travbanechef för Visbytravet, Mikael arbetar idag som försäljningschef på Gotlands Media.


– Jag är mycket stolt över att kunna presentera Mikael Ogestad som ny travbanechef. Han har rätt kompetens och profil för att fortsätta Visbytravets positiva utveckling samt öka intresset för travsporten på Gotland. Med sitt stora travintresse och med den erfarenhet och det kontaktnät han har från näringslivet på Gotland, är han rätt person att leda Visbytravet framåt, säger Niklas Johansson, ordförande Gotlands Travsällskap.

Mikael Ogestad har varit försäljningschef på Gotlands Media sedan 2011 och har en bakgrund från olika ledande positioner inom näringslivet på Gotland under 25 år. Han har också en bred erfarenhet från travet som kusk, funktionär och tidigare styrelseordförande för Gotlands Travsällskap.

– Jag är glad och hedrad över att ha fått möjligheten att, tillsammans med Gotlands Travsällskap, vårda och vidareutveckla Visbytravet som anläggning och mötesplats. Visbytravet har en unik position, med en tävlingsbana som är bland de bästa i Sverige samt en av Sveriges största travskolor, säger Mikael Ogestad. Vi har bra möjligheter att få flera aktiva inom travsporten och att fortsätta att utveckla samarbetet med näringslivet på Gotland. Jag ser mycket fram emot att komma tillbaka till Visbytravet med sin starka framtidstro och återknyta kontakten med de aktiva inom travsporten.
Mikael tillträder sin nya tjänst 1 december.

För mer information vänligen kontakta:

Niklas Johansson, ordförande Gotlands Travsällskap.
Telefon 070 - 288 08 42

Publicerad torsdag 3 september 2020. info@visby.travsport.se