Lina Gahnström avslutar sin tjänst på Visbytravet

Information från Gotlands Travsällskap/Visbytravet


Lina Gahnström har beslutat att avsluta sin anställning på Visbytravet. Lina anställdes för 1 år sedan som Marknads- och Eventansvarig och blev tf. Travbanechef mitt i säsongen när tidigare travbanechef slutade. Hon har tillsammans med våra duktiga funktionärer och styrelsen genomfört tävlingssäsongen på ett mycket bra sätt samt säkerställt den övriga verksamheten.

– Det är tråkigt att meddela att Lina kommer att sluta sin tjänst vid årsskiftet, säger Niklas Johansson, Ordförande Gotlands Travsällskap och fortsätter; Lina har blivit en uppskattad medarbetare vid Visbytravet både bland vår personal och bland travsportens utövare. 

Lina  har en bakgrund inom service och besöksnäring och är nu påväg tillbaka dit och har tackat ja till ett erbjudande som platschef på Visby Strandby.

– Jag har haft en intensiv, lärorik och rolig tid på Visbytravet säger Lina och har fått lära mig allt om sporten, organisationen och människorna runt omkring. Jag kommer garanterat bli en trogen besökare när det öppnas för publik igen. 

- Nu ser jag fram emot att ge mig in i besöksnäringen igen och få arbeta med service, värdskap och allt vad det har att ge.

Lina kommer arbeta fram till mitten av december och vi i Styrelsen vill verkligen tacka Lina för hennes insats på Visbytravet och önskar henne lycka till i den nya utmaningen!

Mikael Ogestad tillträder som ny Travbanechef 1 december och kommer att ansvara för rekryteringen av en ersättare.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Johansson                                                
Ordförande                                                       
Tel: 070 288 08 42                                            

Tobias Mattsson 
Vice Ordförande/Personalansvarig
Tel: 070 869 91 49

 

Publicerad den 5 november 2020. info@visbytravet.se

Nyheter