Unicave vårt senaste tillskott på Visbytravet

På årets travdagar är Unicave öppet för den som abonnerar lokalen.

Ni abonnerar Unicave till ert kompisgäng eller företag vid ett lunch- eller kvällstrav. Unicave är vår loungedel där ni ostört under dagen/kvällen blir serverade med mat och dryck efter önskemål. Ni får introduktion till spelet, tillgång till biljardrummet samt möjlighet till andra spel och aktiviteter. En perfekt lokal för kundevent, att ta med personalen för att visa er uppskattning eller kompisgänget som vill umgås, alla trivs i Unicave!


Lunchtrav:
Att abonnera Unicave vid ett lunchtrav innebär att ni kan konferera/umgås ostört en heldag hos oss, bryta för lunch och uppleva tävlingsloppen och sedan fortsätta i lokalen, alternativt göra en aktivitet.
Kostnad: 2 000 kronor för att abonnera lokalen. Tillkommer gör kostnad för mat och eventuella aktiviteter.


Kvällstrav:
Att abonnera Unicvave vid ett kvällstrav innebär att ditt företag eller kompisgäng ostört har tillgång till lokalen inklusive egen bar och biljardrum. Vill ni skapa en festligare stämning med mingel och skönt häng är ni på helt rätt plats.
Kostnad: 4 000 kronor för att abonnera lokalen och då ingår egen bar. Tillkommer gör kostnad för mat och dryck samt eventuella aktiviteter.

Stallfiket

Vår restaurang på stallområdet.
Stallfiket är öppet för lunch klockan 11:00 – 13:30 varje travdag. Här behövs ingen bordsbokning, det är bara att komma in.

Belkers BAR

Här finner du ett skönt och avslappnat häng alldeles intill banan. Belkers bar är en unik utebar med inomhuskänsla och självklart inframvärme för de lite svalare kvällarna. Här bjuds det alltid på skön musik och ofta gästspelar någon av öns duktiga trubadurer.

Boka bord

Travrestaurangen

I travrestaurangen njuter du av god mat och dryck samtidigt som du beskådar när travhästarna sträcker ut sig på banan, kraften tar vid och stämning i restaurangen ökar i takt med loppet.

Boka bord