Travrestaurangen

I travrestaurangen njuter du av god mat och dryck samtidigt som du beskådar när hästarna sträcker ut sig på banan, kraften tar vid och stämning i restaurangen ökar i takt med loppet.

Travrestaurangen har plats för 120 gäster sittandes samtidigt. Vi rekommenderar att du bokar ditt bord för att säkra en plats.

På våra lunchtrav serverar vi en vällagad lunch på bra råvaror och kvällstraven erbjuder en trerättersmeny med dryckespaket. Här får du mat, upplevelse och härligt umgänge på en och samma plats.

UniCave

UniCave kallar vi platsen som är vårt senaste tillskott på anläggningen och här hittar du allt från konferensmöjligheter till biohörna med senaste tekniken. Med storbildsskärm och vibrerande golv kan likväl företagets konferens som barnkalaset stortrivas.

Boka bord

Belkers BAR

Här finner du ett skönt och avslappnat häng alldeles intill banan. Belkers bar är en unik utebar med inomhuskänsla och självklart inframvärme för de lite svalare kvällarna. Här bjuds det alltid på skön musik och ofta gästspelar någon av öns duktiga trubadurer.

Boka bord

Stallfiket

Vår restaurang på stallområdet.
Stallfiket är öppet för lunch klockan 11:00 – 13:30 varje travdag. Här behövs ingen bordsbokning, det är bara att komma in.

Boka bord

E-post: info@visbytravet.se

Telefon: 0704 - 86 55 84

Boka bord