”Tror hon spetsade senast det var auto”

Frank Widerströms Damngoodlooking har tre raka segrar och har lottats till spår ett i V4-inledningen.

Allting känns ju bra. Det var längesen vi var ute i autostart och vi ska prova bakom bilen innan tävlingarna. Senast har jag för mig att jag spetsade från spår åtta. Kommer hon till spets så finns helt klart chansen. Hon går upp lite i klass men jag hoppas hon gör ett bra lopp och gör upp om segern, säger Frank Widerström.

 

”Snabb ut och ska räknas med bra vinstchans”

En hektisk dag väntar Henrik Hoffman som har anmält ordentligt och visst råder en tydlig optimism när vi når honom under torsdagsmorgonen.

Lopp 1: 13 Blue Star Cantab gick riktigt bra senast och formen är på topp. Från ett bökigt läge tycker jag det är en platschans. 14 Dagdrömmaren börjar komma igång och vi får sikta på fina pengar idag.

Lopp 2: 5 Caddie No More är jämn och säker. Har fått ett bra läge och är säkert med i den främre träffen igen.

Lopp 3: 14 Lady Youline är allting riktigt bra med. Behöver lite hjälp med att det blir hårt tempo. Jag tycker att hon är en fin chans.

Lopp 4: 4 Rossa Regina var strålande senast och jag tror absolut på vinstchans den här gången.

6 Irina K. provar distansen med viss tvekan. Hon brukar rusa i ledningen. Vi får försöka att köra snällt och tjäna pengar.

Lopp 5: 6 Dikt Drew är allting bra med och hon gör jämna och fina lopp. När King of Everything ströks ökade såklart våra chanser avsevärt.

Lopp 7: 11 Jimmy´s Boy jagar främst en slant. Vi får hoppas att Jimmy och Jimmy hittar varandra.

Lopp 8: 9 Mistelns Zudersand har inte haft någon riktig flyt på slutet. Vi får försöka köra felfritt och tjäna fina pengar. 10 Pink Diamond var strålande vid segern. Är snabb ut och räknas med bra vinstchans även idag.

Lopp 9: 1 Joker Band är lite knepig och vi har fått laborera en del. I ett skralt gäng kan det vara en platschans.

  Lady Youline, Rossa Regina och Pink Diamond är mina bästa chanser idag.

Några streckvärda från Wiman

Full fart kring förberedelserna råder när vi når Johan Wiman som startar ett stort antal under torsdagen.

Lopp 1: 6 Esther Lixarve var jag klart nöjd med senast. Det blir väl svårt att slå en sån som Echo Gamble men han måste väl också tappa formen någon gång. Platschans. 4 Sundbo Kaip var också bra senast och jag tycker inte att han är mycket sämre än Esther. Likvärdig chans på förhand.

Lopp 2: 11 Steppa Jons känns bortlottad i ett rätt hårt lopp. Nöjd med pengar från läget.

Lopp 3: 7 Digital Extreme har väl alltid lite platschans men vinner inte så ofta. Tjänar han pengar är jag nöjd.

Lopp 4: 8 Mega Moon har fått ett dåligt läge och distansen är opassande. 4-5 är jag nöjd.

Lopp 6: 7 Ingoldicated har jag inte fått riktigt grepp om ännu. Är betydligt bättre i ledningen och vi provar dit.

Lopp 7: Takakkaw Goj var bra när hon vann. Känns jättefin i träning. Är nog lite stänkrädd men jag tycker ändå att hon ska räknas.

Lopp 8: 1 Playdoh Lixarve har inte riktigt fungerat. Är åtgärdad och jag hoppas lite på honom idag. Har varit fin i träning. Rysarbud. 15 Edit Lixarve är jag nöjd om hon får pengar.

Lopp 9: 9 Farfar Lixarve borde sätta nosen först snart. Spåret är lite lurigt men jag tycker han ska räknas.

Vilka borde man strecka idag?

  Esther Lixarve, Takakkaw Goj och Farfar Lixarve.