Nästa Travdag: Förfesten 18 maj med spännande race – Första start 18.30

Restaurangen Öppnar: 18.00

Första start: 18.30

Entré: 50 kr.

Meny: Belkers Bar serverar en enklare meny och bubbel. I restaurangen serveras en härlig 3-rätters meny.

 

 

 

 

Event under tävlingsdagen:

Säsongens första kvällstrav. Hemmalaget vann senaste fighten med 9-0 denna gång blir det troligtvis betydligt jämnare.

*Ponnykörning för barnen

*Fotbollsplanen i tältet är öppen

*Premiär för vår nysatsning Lyckohörnan

*Vi klipper bandet till Belkers Bar.

Varmt välkommen!

Därför ska du prova ett besök hos oss - Välkommen!

Boka något extra kul för din personal i samband med ert Travbesök!

Vår partner Hansa Event erbjuder den perfekta aktiviteten för att krydda ditt företagsbesök hos oss på Visbytravet. Välj mellan styrkeprovet likt mästarnas mästare, femkamp eller kluriga väskan.

Vid grupper om minst 10 personer är det möjligt att koppla på detta till ditt travbesök. Kontakta oss för ett ”lösningsförslag”.

Priser (ex moms):

Styrkeprovet  395:- pp

Femkamp      295:- pp

Kluriga lådan 325:- pp

Här listar vi smarta tips inför ditt besök på Visbytravet.

Adress: Visbytravet Follingbo Skrubbshagen 104. Vid taxibeställning uppger du endera huvudentrén eller stallbacksentrén.

Biljetter: Går alltid att lösa i entrén som öppnar två timmar innan första start. Till större tävlingsdagar erbjuds förköp av biljetter via www.visbytravetshop.com

Parkering: På Visbytravet kan du mot en avgift ta med dig bilen in på publikplats. Vill du hellre följa tävlingarna från läktaren finns en väl tilltagen parkering i anslutning till huvudentrén.

Bordsbokning: Visbytravet driver anläggningens restauranger på egen hand. Vi strävar alltid efter att rama in din helhetsupplevelse. Vill du förboka ett bord i restaurangen vid tävlingsdagar använder du formuläret eller ringer 0498-202860.

Travprogram: Säljs vid öns ATG-ombud, på arenan och det är även möjligt att ladda ned ditt program direkt i telefonen.

Event: Visbytravet erbjuder en rad aktiviteter i samband med tävlingsdagar. Vill du köra dubbelsulky, ha en spelvärd, träffa en proffstränare i stallmiljö eller en ponnyridning ordnar vi självfallet det. För bokning av tilläggstjänster ringer du oss på 0498-202860 eller mejlar simon@visbytravet.se

Funktionsnedsatt: Visbytravets anläggning är anpassad för alla och avsedda parkeringsplatser finns. Ledsagare erhåller fri entré vid tävlingar.

Spela på hästar: Spänningen att försöka hitta en vinnare i någon av spelformerna som erbjuds brukar vara en höjdare. För att underlätta för dig som spelare har vi skapat visbytravet.se/spelare där vi samlar intervjuer och information om hästar och kuskar till respektive tävlingsdag.

Vi vill önska dig varmt välkommen till oss på Visbytravet. Vid frågor, stora som små ber vi dig kontakta oss: simon@visbytravet.se

Vi ses på Travet!