Visbytravet - En riktigt bra marknadsföringsplats för att möta kunden

Travsporten är en av Gotlands största arenasporter som årligen lockar drygt 18 000 besökare. På Visbytravet arrangeras 2021 19 tävlingsdagar med spel samt 6 ponnytravdagar. Därtill tillkommer ett antal dagar med andra evenemang. Samtliga tävlingsdagar med spel sänds via ATG Live på nätet och följs därmed av hundratusentals spelare och traventusiaster. När vi arrangerar Damdagen och Visby travfest sänds även våra tävlingar i någon av TV 4:s kanaler.

Genom att marknadsföra sig på Visbytravet når man ut till såväl banpublik som till de som följer tävlingarna på nätet via ATG Live. Dessutom syns man och stödjer de som aktivt arbetar inom travsporten. Vår förhoppning är också att man skapar nätverk med andra företag som samarbetar med Visbytravet.

Här nedan presenterar vi ett urval av våra marknadsföringsaktiviteter för säsongen 2021 och vi välkomnar andra idéer och önskemål om hur just du och ditt företag vill synas. Vill du veta mer om hur ni kan synas på Visbytravet, kontakta Lina på nedan uppgifter. 

Kontakt sponsring/marknadsföring:

Lina Gahnström
Event och Marknadsansvarig
Lina.gahnstrom@visby.travsport.se
Telefon 0704 – 86 55 84

 

 

 

Sammanställning sponsring

Studio VisbytravetFöretagsevent

 

Guldpartner

Travskolans vänner

Travskolans vänner guld

 


info@visbytravet.se