Företagsspecialisten dressar oss!

Vårt samarbete har utvecklat en webbshop – detta gör att du som aktiv på Visbytravet kan dressa dig med snygga kläder inför säsongen!


- Vi är ett gotländskt företag som jobbar mot gotländska företag och föreningar, vi vill synas med Visbytravet för vi tror det kan ge oss en möjlighet att nå en bredare kundkrets, säger Emelie. 

 

Vi på Visbytravet handlar gärna lokalt och stöttar de verksamheter som finns på ön då hållbarhet är en viktig del för oss. Företagsspecialisten arbetar åt samma håll så att samarbeta känns som en självklarhet. 

Vi ställde några frågor till Emelie som har hjälpt oss bygga vår webbshop och är vår närmaste kontakt på Företagsspecialisten:

Hur är det att arbeta på Företagsspecialisten?

Mitt arbete på Företagsspecialisten är ganska varierat och att få vara med och skapa produkter till Visbytravet känns extra roligt.  

Jag brinner ju för travet och är privat engagerad. Att få vara med på tävlingsdagar och köra följebil är typ det roligaste som finns. Jag är tidigare ponnykusk och uppväxt med hästar så för mig känns det extra roligt att få vara med på flera plan.

Vad säger du till dem som är nyfikna på vår webbshop?

- Vill du dressa dig snyggt inför säsongen, in och shoppa! Vi är lokala, personliga och vill alltid hitta den bästa lösningen för kunden och Visbytravets webbshop är en sådan.

Vi tackar för ett fint samarbete och ser fram emot många fler under året.

 

Lets go shopping!

Publicerad onsdag 2 februari 2022. info@visby.travsport.se