Nu utökas möjligheterna att övernatta på Stallbacken

Vi är glada över att kunna erbjuda utökat boende på stallbacken i samband med våra tävlingsdagar. Fr.o.m. säsongspremiären 21 april utökas kapaciteten med ytterligare fyra rum som alla är utrustade med våningssängar.

Självklart finns dusch och toalett i samma byggnad.

Plats: Kontorslängan i veterinärkliniken till övernattning. För att se skiss klickar du här.

Hur bokar jag Visbytravets rum?

Vi har fyra bokningsbara rum med två till fyra sängplatser i vardera rum. Rummen är utrustade med täcken och kuddar men önskar du service med lakan ska detta anges vid bokning.

Bokning sker via telefon 0498-202860 eller 0704-865585.

Pris: Rum 1-3 (4-bäddar) 500 kr rum/natt erläggs via swish senast dagen före nyttjandet. Priset är detsamma oavsett om en eller fyra sängar nyttjas.

Rum fyra innefattas av två bäddar och ordinarie pris är 250 kr/natt för Rum 4. Önskas extrasäng ska detta meddelas Sportkontoret i samband med bokning.

Hyra av lakanset: 120 kr/set. Gästen ansvarar för slutstädning. Önskar du köpa slutstädning kostar den 200 kronor per rum.

Swishnr för betalning: 123 315 80 78.

En skiss över lokalen hittar DU HÄR!

Sedan flera år kan du även boka Russtravklubbens stuga. Bokning sker enligt samma rutin som ovan. I Russtugan finns två fyrbäddsrum samt kök och samlingslokal.

Pris per rum i russtugan: 400 kr/natt.

Sammantaget finns därmed 24 ordinarie bäddar på stallbacken och det har aldrig varit så enkelt att resa till Gotland för att tävla på Visbytravet.

Önskar du boende med hotellstandard finns ett stort utbud i Visby men tänk på att V.26 – V.32 är Gotlands absoluta högsäsong. Det kan därav vara klokt att försöka att boka i god tid.

Hjärtligt välkommen till oss på Visbytravet!